20. april 2024

Holbaekonline.dks Rolf Larsen interviewer borgmester Søren Kjærsgaard efter enkeltstarten i Holbæk. Foto: Michael Johannessen.

Holbaekonline.dks Rolf Larsen interviewer borgmester Søren Kjærsgaard efter enkeltstarten i Holbæk. Foto: Michael Johannessen.
Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard var en meget glad mand under enkeltstarten i Holbæk.

Holbaekonline.dk fangede borgmesteren kort tid efter hollandske Wico Kelderman var blevet hyldet på podiet – både for etapesejren og fordi han havde overtaget den gule trøje.

– Det jo helt fantastisk det her, sagde borgmester Søren Kjærsgaard, mens han smilede bredt.

– Der har været en intens atmosfære og alle har været glade.

– Det blev præcis den folkefest som vi havde håbet på fra starten. Der er folk langs hele ruten og herinde i Holbæk by er der mange tusinde mennesker. Der er mange gæster som er kommet til, men også rigtig mange Holbækkere. Og det var en af de vigtigste ting ved at få Post Danmark Rundt til kommunen: vi ville give en stor oplevelse til Holbæks egne borgere.

Det var ikke kun borgmesteren der var tilfreds med arrangementet i Holbæk:

– Vi har fået stor ros fra organisationen bag Post Danmark Rundt for den super fine opbakning og alt det praktiske arbejde, fortæller Søren Kjærsgaard, der også løfer sløret for, at der arbejdes med at få andre arrangementer til kommunen:

– Vi har lagt en handleplan for at få andre store arrangementer til Holbæk i 2014, 15 og 16. Enkeltstarten viser at vi kan hvis vi vil, sluttede borgmesteren, der selv havde valgt at tage cyklen til Holbæk de godt 5 km fra hjemmet på Eriksholmvej.