16. april 2024

Arkiv foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC vandt sæsonens første kamp mod Vanløse. Arkiv foto: Rolf Larsen.
Nordvest FC kom godt fra start, da holdet lørdag eftermiddag mødte Vanløse IF på udebane.

Der gik kun to minutter efter dommerfløjten havde lydt, til Frederik Tingager havde placeret bolden i hjemmeholdets mål og bragt Nordvest FC foran 0-1.

Syv minutter senere øgede Ricki Olsen til 0-2.

I 13. minut sørgede Mohammed Asrihi for, at udbygge føringen yderligere til 1-3.

Men så gik luften ud af de hurtige scoringer.

Næste scoring kom først sekunder før dommeren fløjtede til pause. Her lykkedes det Vanløses Patrik Kongsted at reducere til 1-3.

Dermed kunne de to hold gå til pause.

Da de to hold kom ind på banen til 2. halvleg var der vist ingen – hverken spillere eller publikumer – der havde regnet med, at de sidste 45 minutter ville blive totalt målløse. Men det gjorde de, på trods af godt spil fra både Vanløse og Nordvest FC. Begge hold havde chancer, der kunne have endt i scoringer, men ikke det held der også skal til.

Dermed endte kampen med en 1-3 sejr til Nordvest FC, der dermed er kommet godt fra start i den nye sæson.