19. april 2024

Katten Monty er løbet hjemmefra - har du set ham? Privatfoto/Facebook.

Katten Monty er løbet hjemmefra – har du set ham? Privatfoto/Facebook.
En 3 1/2 år gammel kastreret hankat bliver efterlyst på Facebook.

Facebook har mange funktioner, man kan holde sig orienteret om hvad vennerne laver, sende fødelsdagshilsner og spille mod hinanden. Men man kan også, som Connie Bøg og hendes familie har gjort, bruge det sociale medie til at efterlyse et bortgået kat.

Den øremærkede kat, der har navnet Monty, har ikke tidligere været væk hjemmefra, skriver Connie Bøg på Facebook og hun beder om, at man kontakter hende, hvis man ser katten omkring Kvickly eller MocDonald’s i Holbæk.

– Han er meget tillidsfuld, skriver Connie Bøg, der også oplyser, at den reagerer på sit navn.

Ser man Monty, kan man ringe til hende på telefon 51 68 60 23.