20. april 2024

Foto: Rolf Larsen.

Cruise-turene har været en kæmpe succes for Holbæk-Orø overfarten. Foto: Rolf Larsen.
Holbæk-Orø færgen har denne sommer forsøgt sig med noget nyt; cruise-ture i Isefjorden. Og det har været en så stor success, at overfarten nu melder alt udsolgt til de fem resterende ture.

– Alle 15 cruise i juli og august har været udsolgt i forkøb med undtagelse af de 2 første cruise, oplyser skibsreder og forretningsfører Holbæk Prehnum og fortsætter:

– Der er kun mulighed for, at købe billetter ved afgang, såfremt der er cruisegæster, der har købt billet, men ikke dukker op, fortæller skibsreder og forretningsfører Holbæk Prehnum.

Ovevejer at udvide
Den store success gør nu, at færgefarten vil evaluere årets cruise, så man kan lave en grundlig planlægning af næste års cruisetilbud. Og allerede nu overvejes det, at udvide cruisesæsonen og tilbyde flere ugentlige cruise. Desuden overvejes det at tilbyde tre forskellige cruise-ture, ligesom man har lyttet til de gæster der var med i år og derfor overvejer hvordan udsigtsforholdende, komforten og servicen for gæsterne kan forbedres.

Det overvejes også om man til næse år skal tilbyde specialcruise for virksomheder og foreninger.

– Alle cruise vil blive tilrettelagt så de ikke kommer i konflikt med fartplanen og således at ordinære passagerer så vidt mulig sikres at kunne få plads på færgen, fortæller Holger Prehnum.

Web-TV: Ta’ med på Isefjords Cruise

4 thoughts on “Kæmpe succes for Orø-færgen: Alle cruise-ture udsolgt

  1. Om kort tid kommer der her på Ho. et indlæg , som især vil interessere personer som har planlagt at sejle med Orø-færgen på lørdag og medtage bil

  2. Så den lille sjove : Var skibsføreren fuld ?
    Mandag aften blev personalet på Orøfærgen ringet op af en dame fra Ejby , som spurgte om skibsføreren var fuld? Hertil var svaret selvfølgelig nej, og han ville da godt vide hvorfor hun troede det .Jo hun havde set Orøfærgen ved Munkholmbroen , og her plejede færgen jo ikke at sejle. Så fik den agtpågivende dame forklaringen : at færgen ekstraordinært sejlede på en minicruise til bl.a. Munkholmbroen, hvorpå hun svarede : Sådan en tur vil jeg da også på.

  3. var på turen i fredags den 2 august og det var alletiders oplevelse syntes det var både hyggeligt og en sjov oplevelse at sejle lidt anderledelse tur end frem og tilbage til Holbæk.
    en god ide at tage sådan nogle ture som har været udsolgt hver gang

Comments are closed.