19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.
En 22-årig afghansk mand blev mandag eftermiddag stukket ned på åben gade i Holbæk.

Den 22-årige var blevet stukket i skulderen og havde med et blødende sår søgt hjælp hos nogle tilfældige kunder på p-pladsen ved Aldi i Borgmester N.E. Hansensvej i Holbæk, som hurtigt fik tilkaldt hjælp via 112.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, og den 22-årige blev kørt i ambulance til skadestuen på Holbæk Sygehus, hvor han blev behandlet for stiksåret i skulderen. Den 22-årige var på intet tidspunkt i livsfare.


Politiet afspærrede Borgmester N. E. Hansensvej, så de uden forstyrrelser kunne lede efter spor, med bl.a. politihunde. Afspærringen betød også, at trafikselskabet Movia måtte omlægge busdriften.

Blodspor fra den tilskadekomne ledte til området omkring Skolegade og Tidemandsvej, hvor politiet på gaden traf 18-årig mand med afghansk oprindelse. Da han kunne sættes i forbindelse med knivoffret, blen han anholdt som mistænkt for at være knivstikkeren.

Efter ca. to en halv time blev afspærringen af Borgmester N. E. Hansensvej ophævet.

Politiet skal i løbet af i dag afhøre den anholdte og den tilskadekomne med hjælp fra en tolk, så hændelsesforløbet og de to mænds rolle i sagen kan blive klarlagt. Først da vil politiet jurister tage stiling til, om den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.