Pilgrimstogtet: Boderne sættes op

Så arbejdes der på at sætte salgsboder op på Orø til Pilgrimstogtet. Foto: Jesper von Staffeldt.

De første fysiske forberedelser på Orø Havn til Pilgrimstogtet er allerede startet.

I dag tirsdag var håndværkere gået i gang med at sætte boder op. Selve arrangementet starter mandag kl. 18 med at tre vikinge/middelalderskibe ankommer til Orø Havn fra Roskilde og slutter med at de tre skibe sejler af sted igen onsdag.

Tirsdag d.23.7 Sejler Orøfærgen en ekstra-tur fra Holbæk kl.10.10 og fra Orø kl.10.50. Der er 40% rabat på returbilletter for passagerer og cykler.

Turister, sommerhusgæster og fastboende, var ved regentparrets besøg meget flinke til at sende billeder til os og til Orønyt. Det håber vi her på Holbaekonline.dk publikum også vil være til dette arrangement. Du kan sende billeder til os på tip@holbakeonline.dk.

Denne artikel er publiceret den 16. juli 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply