Elvis Presley landede på Orø

Elvis Presley daler ned fra himmelen på Orø. Et mirakel er tilsyneladende sket på Isefjordens perle. Foto: Ib Ballisager, billedmanipulation: Jesper von Staffeldt

Der er dem som mener Rock-ikonet Elvis Presley er død for mere end 30 år siden, og så er der andre der hævder, han stadig lever.

Noget tyder på de sidstnævnte tilsyneladende har ret. For de mere end hundrede gæster som var til fest i et stort telt i fredags bag Orøhallen, så pludselig Elvis dale ned gennem et hul i teltet under festen. Jamen hvorfor på Orø og så, så mange år efter han skulle være død? Jamen hvorfor skulle han ikke vælge Orø, og at han kommer så sent skyldes sikkert han har hørt Deres udsendte medarbejders nabo, som gang på gang har udtalt også her på Holbaekonline.dk: “Det går ikke så stærkt her på Orø, men det går”. Jamen var det så måske ikke Elvis Presleys genfærd man så? Nej må svaret være – en ånd hjælpes ikke ned af en kran. Vi skærer igennem og giver svaret: Det var ikke Elvis Presley, men derimod Orømusikeren Hans Knudsen klædt ud som Rockidolet fra USA. Til festen næste år fortæller Hans Knudsen han ikke vil komme udklædt som en person der vil komme dalende ned, men tværtimod gå den modsatte vej: Hans vil være udklædt som kanonkonge. Så må man håbe for gæsterne, at han først optræder i slutningen af arrangementet.

Denne artikel er publiceret den 6. juli 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply