Web-TV: Holbæk bymidte under pres

Her er det planen, at det nye indkøbscenter Rosencentret skal ligge – er der brug for det?. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der er ingen tvivl om de forretningsdrivende i Holbæk bymidte er under pres, men det er forretningslivet i det øvrige Danmark også. Krisen kradser, og det bliver den sikkert ved med et godt stykke tid endnu.

Kommunen barsler med forskellige fremtidsplaner: Et Rosencenter ved Smedelundsgade og så Holbæk have. Mange erhvervsdrivende i Holbæk er skeptiske over for disse planer, for som en erhvervsdrivende siger på denne video : Politikerne har kun mavefornemmelser og tro, det kniber mere med konkrete fakta.

En anden erhvervsdrivende siger til samme politikere : I har taget en beslutning (om Rosencenteret) og bagefter vil i spørge os, havde det ikke været bedre hvis I havde gjort det omvendte?.

Søren Wolstrup har sammen med en fotograf fra TV-Vestsjælland været rundt og interviewe et par erhvervsdrivende i Holbæk by, samt været til en konference, arrangeret af Holbæk Kommune, Holbæk Handelsstandsforening og Holbæk Erhvervsforum, hvor man satte focus på fremtidens handel i Holbæk by.

Se nedenstående reportage, produceret af TV-Vestsjælland, se den i HD-kvalitet.

Denne artikel er publiceret den 20. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply