Tomme butikker i bymidten

Her er der ophørs udsalg, flere andre steder i Holbæk bymidte står der butikker tomme. Foto: Rolf Larsen.

I den seneste tid er der kommet flere og flere tomme butikker til i bymidten af Holbæk.

I Ahlgade, Smedelundsgade og Nygade området er der flere butikker som står tomme eller som er på vej til at stå tomme. Nogle af butikkerne er blevet tomme fordi de er flyttet til andre lokaler andet steds, f.eks. Hagner Foto, der er flyttet fra Nygade til Ahlgade. Andre er på vej til at blive tomme fordi butikkerne lukker, det gælder f.eks. Huset Siggaard.

I Ahlgade har f.eks. den tidligere Tøj & Sko forretning stået tom siden Dansk Supermarked valgte at lukke butikken.

Holbæk har ellers været heldige med, at butikslokaler ikke fik lov til at stå tomme særlig længe, for nye forretninger åbnede dørene i lokalerne. Forhåbentlig kommer der igen nogle folk med gode idéer, gå på mod og lyst til at åbne butikker, for der er næsten ikke noget mere ærgerligt i en butiksgade, end tomme butikker.

Se også:
Web-TV: Holbæk Bymidte under pres
Web-TV: Vil et nyt butikscenter give tomme butikker?

Denne artikel er publiceret den 20. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply