Se billederne: God stemning og god musik til Sommer Bazar

Xander optrådte fredag ved Sommer Bazaren i Holbæk Boligselskab. Foto: Michael Johannessen.

Der var masser af hygge og god stemning, da Holbæk Boligselskab i dag holdt Sommer Bazar på p-pladsen foran Forsamlingshuset på Vandtårnsvej.

Festlighederne startede med en kort tale af formanden for Ladegårdsparken Uffe Frejdal Nielsen, der bød alle velkommen og kort nævnte – halvt i spøg og halvt i alvor – at han da forventede at Ladegårdsparkens optagelse på regeringens såkaldte ghetto-liste vil udløse et tilskud på 50 millioner kroner, så man kan holde en større fest næste sommer.

Bagefter holdt viceborgmester Louise du Plessis de Richelieu en tale, hvor hun bl.a. talte om frivillighed og sammenhold og at Ladegårdsparken nu må ud og vise resten af byen, hvad man kan.

Verdenskortet gik på scenen og sang en række sange, mens de fremmødte kunne købe i en af de mange kræmmerboder, spise et stykke kage og drikke en kop kaffe, køre i karrusel, lege i hoppeborg, ride på en mekanisk tyr, lege cirkusartist eller måske tage en tur rundt i området i tog.

Klokken 16.45 gik Shaka Loveless på scenen og det trak rigtig mange, især unge, til. Han leverede en række af sine hits, hvor især ‘Tomgang’ fik publikum til at danse og synge med. Efter godt tyve minutter var Shaka Loveless færdig og mens publikum ventede på det næste idol, Xander, kunne de nyde en helstegt pattegris fra grillen, en gammeldaws isvaffel eller snuppe en sodavand. Og så var der også mulighed for at spille bingo.

Overalt på pladsen var der frivillige iført gule veste klar til at vise vej og servicere gæsterne.

Klokken 18 gik Xander på scenen, og hvis der var mange til Shaka Loveless, så var der endnu flere, som var kommet for at høre Xander. Han var veloplagt og mellem to numrer fortalte han, at han faktisk har en onkel som bor i Holbæk:

“Han er faktisk fra Århus.. Det er det meste af min familie.. Jeg er den eneste der er ægte københavner, så ved jeg ikke om det er godt eller skidt..”, sagde Xander, inden han gik igang med næste nummer.

Xander spillede også flere af sine hits og da tiden var ved at være gået, sagde han: “Jeg er ikke færdig… Er I Holbæk?” og opfordrede publikum til at råbe på hans DJ, så festen kunne fortsætte lidt endnu.

Efter koncerten blev Xander hængende i et kvarters tid mens han skrev autografer på alt fra kasketter, servietter og arme til t-shirts. Xander fortalte til Holbaekonline.dk, at han efter Holbæk skulle skynde sig videre til Ølstykke i Nordsjælland, hvor han også skulle optræde. Så Xander, DJ’en og hans folk hoppede ind i bilen da autograferne var skrevet og skyndte sig mod Nordsjælland.

Aftenen sluttede med Stomp opvisning, inden pladsen blev pakket sammen.

Video indslag er på vej..

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Denne artikel er publiceret den 14. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply