25. februar 2024

Boligområdet Ladegårdsparken er omdannet til en byggeplads. Foto: Rolf Larsen.

Boligområdet Ladegårdsparken er omdannet til en byggeplads. Foto: Rolf Larsen.
Boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk er ved at undergå en større renovering.

Selvom beboerne bliver genhuset mens deres lejligheder bliver renoveret, så er området alligevel en større byggeplads, fyldt med maskiner, stilladser, opgravede gangstier, store huller og byggerod. De mange lastbiler og håndværker biler giver et mindre trafikalt kaos på vejen der løber gennem boligområdet.

Omkring den 1. og 15. i hver måned, kan man se en armada af flyttebiler og flyttefolk fra 3×34, som har til opgave at pakke og flytte for de lejere, som skal genhuses. Et syn der vil fortsætte resten af året og det meste af næste år.

Selv den bedste tidsplan kan være svær at holde, for der dukker som regel noget uventet op. F.eks. blev der fundet asbest, da man gik igang med at renovere de første blokke, og så måtte arbejdet standses indtil der var taget forsvarligt hånd om asbesten.

Det omfattende renoveringsarbejde indbefatter bl.a. sammenlægninger af lejligheder, nye køkkener, elevatorer, solceller på tagene, et nyt aktivitetshus, renovering af vandledninger, og meget mere. Renoveringsarbejdet forventes at være færdig i slutningen af 2014.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.