25. februar 2024

Holbæk B&Is helte fra de gode dage i 70'erne vandt over et hold bestående af lokale byrødder. Foto: Michael Johannessen.

Holbæk B&Is helte fra de gode dage i 70’erne vandt over et hold bestående af lokale byrødder. Foto: Michael Johannessen.

Lokale byrødder spillede lørdag eftermiddag fodbold mod et udvalgt hold bestående af spillere fra Holbæk B&Is hold i 70’erne. Se fotos og video fra kampen her.

Holbæk B&Is bedste periode var i midten af 1970’erne, da klubben spillede i 1. division, der dengang var den bedste række i dansk fodbold.

Lørdag var de gamle gutter så i aktion igen. Et hold bestående af Benno Larsen, Niels Tune Hansen, Allan Hansen, Torben ”Tarter” Hansen, Palle Krath, Bjarne Johansen, Per Tofte og Henning Brøchmann mødte lokale byrødder, anført af Emrah Tuncer. Byrøddernes hold bestod, foruden Emrah Tuncer, af Søren Kjærsgaard, Steen Klink, Jens Christiansen, Søren Christensen samt direktør Erik Kjærgaard Andersen.

De gamle HB&I spillere har op til kampen haft Bosse Håkansson som træner, samme mand som også havde styringen i halvfjerdserne og førte holdet til både DM-sølv og pokalfinaler. Inden kampen sagde han:

– Vi går til angreb lige fra start. Angreb, angreb, ikke noget med forsvar. Sådan vinder vi kampen.

Og taktikken virkede. De gamle helte fra 70’erne satte de lokale politikere på plads med en komfortabel 4-6 sejr.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

1 thought on “Byrådet tabte til 70’er-helte

  1. Ja, det er pokkers ærgerligt at dette -indtil Pinsen – ubesejrede hold,skulle lide så krank en skæbne. Men læren må være – også her – at det ikke er ligegyldigt hvem der står på “holdkortet”. Så husk en anden gang, altid at stille med det stærkeste hold. Jeg var forhindret, men er klar igen!!!!!!

Comments are closed.