2. marts 2024

Lørdag den 11. april holder den lokale afdeling af Bandidos MC fest i huset i Østerstræde i Holbæk. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Vinduerne i ejendommen i Østerstræde 4 i Holbæk er blevet barrikaderet med brædder. Foto: Rolf Larsen.
Rockergruppen Bandidos er muligvis ved at etablere sig i et nyt hus i Holbæk by.

En ejendom på Østerstræde 4 i Holbæk er ifølge dagbladet Nordvestnyt blevet udlejet til personer med relation til Bandidos.

Da Holbaekonline.dk i dag var forbi adressen, var vinduerne i stueetagen blevet dækket til med brædder. Vi henvendte os på adressen, men ingen svarede.

Holbaekonline.dk har talt med folk i området, og de fortæller, at der i den seneste tid er set ‘rockertyper’ komme til og fra ejendommen i Østerstræde.

Vil kommunen købe huset?
Da Bandidos havde slået sig ned i en ejendom på Vestergade 7 endte det med, at kommunen købte ejendommen af rockerne.

Forklaringen dengang var ikke, at man ville af med Bandidos, men at man lige stod og manglede et foreningshus til nogle unge og huset lå godt.

Holbaekonline.dk har derfor sendt en e-mail til Borgmester Søren Kjærsgaard og spurgt, om kommunen også denne gang vil stå klar med en pose penge til at købe ejendommen for, hvis det viser sig, at bygningen i Østergade er Bandidos’ nye klubhus. Vi vender tilbage med borgmesterens svar, når vi modtager det.

Skulle kommunen gå ind og købe ejendommen fra den nuværende ejer, så er den sat til salg hos Danbolig Holbæk – Erhverv for 2,6 millioner kroner. For de penge får man to bygninger, den ene indeholdende 125 m2 bolig og 96 m2 værksted og den anden er garager på 58 m2.