Lokale lærere demonstrerer i København

Lærere fra Holbæk Lærerkreds vil deltage i torsdagens demonstration foran Christiansborg. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Når i eftermiddag er stordemonstration i København, vil lokale lærere være at finde mellem demonstranterne.

Godt 300 lockoutede og ikke-lockoutede medlemmer af Holbæk Lærerkreds ventes at deltage, når Danmarks Lærerforening og en række andre underviserorganisationer i eftermiddag demonstrerer på Christiansborg Slotsplads under parolen ‘Lærerne er de første – hvem bliver de næste?’

På slotspladsen vil der være taler ved bl.a. FOAs formand Dennis Christensen og DLFs egen Anders Bondo Christensen. Musikken leveres af Rasmus Nøhr og Tim Christensen and the Damn Crystals.

Demonstrationen anbefales af en lang række organisationer, som organiserer de offentligt ansatte, bl.a. Politiforbundet, FOA, FTF, Dansk Sygeplejeråd og SL, som opfordrer deres medlemmer til at deltage i demonstrationen.

Leave a Reply