25. februar 2024

På Orø sås Langfredag formiddag ikke mange turister ved Orø Strand, kun de sædvanlige hundeluftere. Foto: Jesper von Staffeldt.

På Orø sås Langfredag formiddag ikke mange turister ved Orø Strand, kun de sædvanlige hundeluftere. Foto: Jesper von Staffeldt.

Hvor er den globale opvarmning?, kunne man spørge. Hvis nogen har set den, vil Deres udsendte medarbejder på Orø gerne låne en smule af den.

Ja det er lige før man får lyst til at udbryde: Så spring den korte sommer over, og lad os få noget vinter igen, nu har ligesom vænnet os til den.

Hvem har så glæde af den kolde påske, for nogen må da have glæde af den? Eller hvad?. De eneste jeg rigtig kan få øje på må være elværker, folk der sælger brænde , firmaer som tilbyder alternativ opvarmning osv. og så selvfølgelig Spies, Apollorejser, Startours….

På Isefjordens perle sås ikke mange gæster på campingpladsen, ej heller mange turister og sommerhusgæster.

Der blev ikke solgt mange blomster og planter. Foto: Jesper von Staffeldt.

Brugsen havde sat forårsting frem, men som det ses på billedet, så var købelysten ikke just stor, og Brugsuddeler Karsten Stidsen oplyser at man havde en meget pæn omsætning onsdag, men Skærtorsdag var der tale om en omsætningsnedgang på 30 % i forhold til sidste år.

Folk kan heller ikke rigtig komme i haven, så det eneste man rigtig har kunnet nyde har været glæden ved at bruge kniv og gaffel, og Spisestedet Orø melder de har fået pænt mange forudbestillinger til påskebufféen.

Men skulle tiden falde lidt lang, så er der kræmmermarked i Orøhallen i morgen lørdag. Orø er jo, som tidligere nævnt på denne netavis, Kræmmermarkedernes ø.

Måske er der en del bedsteforældre som holder forlænget påskeferie eller starter på den i næste uge, for så bliver der pludselig børnepasning at tænke på, når flere hundrede tusinde skoleelever ikke kan komme i skole, på grund af striden mellem lærerforeningen og KL.

1 thought on “Påsken 2013: Hundekoldt

Comments are closed.