13. juli 2024

Smukt ser det ud, når erantiserne kommer varsler forår. PR Foto.

Smukt ser det ud, når erantiserne kommer varsler forår. PR Foto.

I påsken byder Lyngholm Landsted på Guredevej 44 på Tuse Næs på en masse spændende påskeaktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Lad os starte med det kulinariske: Både påskedag og 2. påskedag serveres der påskefrokost af lokale råvarer, hvor der lægges vægt på kvalitet og dyrevelfærd. En af retterne er Coq au vin af Ellemosegårdkylling. Selv med mit begrænsede fransk (03 efter den gamle skala til studentereksamen i fransk) ved jeg det betyder fransk hanekylling dampet i hvidvinssauce.

For at publikum ikke skal gå forgæves er det nødvendigt at bestille frokostbillet på tlf. 20962030 fortæller Charlotte Lyngholm til Holbaekonline.dk’s medarbejder.

Foruden det kulinariske bydes der også på en masse andre aktiviteter. Man kan møde påskekyllinger, man kan male æg, børnene kan trille påskeæg, se hyrdehundeopvisning… Kort og godt en udflugt værd for hele familien.

Jamen hvad med vejret? vil den ængstelige måske spørge.

– Uanset om det regner eller sner, så gennemføres arrangementet, vi har før prøvet kraftig snevejr herude, bl.a. til jul, og til beroligelse kan jeg da fortælle , at ham som kommer medkyllingerne, er snerydder hos Holbæk kommune, fortæller Charlotte Lyngholm

Beroliget af disse ord, vil Holbaekonline.dk’s medarbejder også lægge vejen om Lyngholm Landsted med både foto- og videokamera.

Påsken forbindes ogås med lam. PR Foot.