Mange har ikke fået løn, kontanthjælp eller pension

Mange har ikke fået udbetalt løn eller offentlige ydelser. En fejl har nemlig ramt en lang række banker, herunder Jyske Bank, Spar Nord, Danske Bank, Nordea.

I dag er udbetalingsdag for rigtig mange mennesker, da det er sidste bankdag inden påske, og mange er meget afhængige af at f.eks. deres løn eller pension kommer ind på bankkontoen i dag. Men rigtig mange danskere har måtte kigge forgæves efter pengene.

Ifølge Spar Nord, så er problemet en forsinkelse i ‘clearingen af betalingerne’, der har ramt bankerne.

Spar Nord oplyser, at clearings-problemet er løst her til formiddag og at man netop nu er igang med at gennemføre betalingerne. Banken forventer at de forsinkede betalinger skulle falder på plads i løbet af onsdag formiddag.

Denne artikel er publiceret den 27. marts 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply