2. marts 2024

Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

En ældre dame væltede omkuld på vej ud af Slotscentret. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

En ældre dame blev måtte mandag en tur på sygehuset, efter hun var blevet væltet omkuld på vej ud fra Slotscentret i Holbæk.

Ifølge Holbaekonline.dks mand på stedet, blev damen, der var dårligt gående og brugte rollator, ramt af karrusseldøren i Slotscentret fordi hun ikke gik hurtigt nok. Dørens skub, var nok til at hun væltede om på jorden.

Vidner forsøgte at hjælpe damen op igen, men hun klagede over mange smerter og i stedet blev en ambulance tilkaldt. Da den kom frem til stedet, undersøgte ambulancepersonalet den ældre dame, og da hun stadig klagede over smerter i hoften, blev hun kørt til undersøgelse på sygehuset.

Ifølge Holbaekonline.dks oplysninger er det ikke første gang, at nogen er blevet væltet omkuld i karrusseldøren,