Orø: Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til

Blandt med mange fremmødte Orøborgere til smagsprøve på den nye øl sås bl.a. Hanne Duelund, Erik Fuchs, Henrik Iversen, tømrer-Lasse , John Weygaard og Clay Green. Sidstnævnte vil føre den nye øl på Spisestedet Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.


Selv om det er sidst på måneden, var parkeringspladsen fyldt af biler foran Orø Brugs fredag.

Her var der nemlig smagsprøver på den nye orø-øl, gode tilbud på samme, billig kaffe og ost.

Orø-øllen, med navnet ‘Orø Guld’ er brygget på Bryghuset Svaneke på Bornholm og udstyret med en etik formet som Orø. Dte er en mørk guldøl med en alkoholstyrke på 5.7%, så den falder absolut i Deres Udsendtes smag.

Om lidt over en uge kan Orø også prale af “egen” vin.

Denne artikel er publiceret den 22. marts 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply