2. marts 2024

Poul Krebs var glad for at være tilbage på Elværket - og publikum var glade for han kom. Arkivfoto: Simon Wedege Petersen.

Poul Krebs var glad for at være tilbage på Elværket – og publikum var glade for han kom. Arkivfoto: Simon Wedege Petersen.
Der var helt udsolgt, da Poul Krebs lørdag aften spillede for et begejstret publikum på Elværket i Holbæk.

Inden koncerten skrev Poul Krebs på sin Facebookprofil: Dejligt at være tilbage i Elværket i Holbæk og endnu en udsolgt aften:-) og der var ingen tvivl om, at publikum også syntes det var dejligt, at have ham tilbage.

Både Poul Krebs og publik var i hopla ved lørdagens koncert og det vakte begejstring, da han spillede flere af sine efterhånden mange hits gennem årene og publikum kunne uden problemer synge med på langt de fleste.

Koncerten har bagefter affødte flere kommentarer på Poul Krebs facebook-side fra begejstrede publikummer. Bl.a. skriver Sjak Christiansen: Tak for en super aften Poul. Som altid en fornøjelse at være i dit selskab

Også Helle Dyhrberg var begejstret efter koncerten: Det var en udsøgt fornøjelse , skriver hun på Poul Krebs side.

Hvad syntes du om koncerten? – skriv din mening under artiklen. Har du lyst til at dele billeder? – så send dem til tip@holbaekonline.dk.

1 thought on “Poul Krebs: Dejligt at være tilbage på Elværket

  1. En herlig aften med en dygtig kunstner, der uden brug af alverdens elektronik men udelukkende en guitar, underholdt et fyldt Elværket. En fin aften!

Comments are closed.