26. februar 2024

Mads Langer spillede en veloplagt koncert på Elværket lørdag aften. Arkiv foto: A.C. van Ginkel.

Mads Langer spillede en veloplagt koncert på Elværket lørdag aften. Arkiv foto: A.C. van Ginkel.
Der var totalt udsolgt, da Mads Langer lørdag aften trådte op på scenen i Musikklubben Elværket.

Jeg indrømmer blankt, at min interesse for Mads Langer blev vakt med TV2-programmet ‘Toppen af poppen’, og selvom jeg sikkert ikke er den eneste, som først fik øjnene op for ham der, så var der andre tilstede i salen, som har lyttet til den 29-årige musikere i årevis. Og de glædede sig tydeligvis til at tilbringe aften i selskab med den 29-årige musiker.

Og de – og vi andre – fik hvad vi kom efter. Mads Langer leverede en veloplagt koncert med både de sange jeg kendte i forvejen, ældre nummer jeg aldrig havde hørt og numre fra det nye album.

Jeg gik derfra en dejlig oplevelse rigere og med musikken stadig spillende i mit indre øre.

Tak Mads og tak Elværket for en skøn aften.