En skøn aften med Mads Langer

Denne artikel er publiceret den 3. marts 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Mads Langer spillede en veloplagt koncert på Elværket lørdag aften. Arkiv foto: A.C. van Ginkel.

Der var totalt udsolgt, da Mads Langer lørdag aften trådte op på scenen i Musikklubben Elværket.

Jeg indrømmer blankt, at min interesse for Mads Langer blev vakt med TV2-programmet ‘Toppen af poppen’, og selvom jeg sikkert ikke er den eneste, som først fik øjnene op for ham der, så var der andre tilstede i salen, som har lyttet til den 29-årige musikere i årevis. Og de glædede sig tydeligvis til at tilbringe aften i selskab med den 29-årige musiker.

Og de – og vi andre – fik hvad vi kom efter. Mads Langer leverede en veloplagt koncert med både de sange jeg kendte i forvejen, ældre nummer jeg aldrig havde hørt og numre fra det nye album.

Jeg gik derfra en dejlig oplevelse rigere og med musikken stadig spillende i mit indre øre.

Tak Mads og tak Elværket for en skøn aften.

Leave a Reply