Vil lave koncerter på Fælled-stadion

Sådan så der ud under koncerten ved afslutningen af Landsstævne 2009 – og sådan kan stadion på Holbæk Fælled måske komme til at se ud igen. Foto: Rolf Larsen.


Det lokale eventvirksomhed Arena Concert ApS drømmer om, at omdanne stadion på Holbæk Fælled til koncertplads med plads til 50.000 tilskuere.

I forbindelse med landsstævnet 2009 blev der bygget et ‘naturstadion’ på Holbæk Fælled. Her blev der lavet gymnastikopvisningerne og i forbindelse med afslutningen spillede Basim og Lis Sørensen for et fyldt stadion, hvor både landsstævne-deltagere og publikummer fik en kæmpe oplevelse.

Siden Landsstævnet, har arenaen stort set ligget ubrugt hen. Enkelte løb har været arrangeret med start og mål i arenaen og sidste år var der Middelalder-træf. Ellers har det mest været unge på knallerter og cykler, der har brugt arenaen.

Men på et pressemøde fredag formiddag i forbindelse med Tina Dickow og Kashmir koncerten lørdag den 31. august, løftedes sløret for Arena Concert ApS’ drøm.

Arena Concert ApS er samarbejdspartner for VK Holbæks Venner i fobindelse med koncerten og var derfor også med på pressemødet.

Firmaet har arbejdet på ideen i flere år. Det fremgår bl.a. af virksomhedens egen ‘Udviklings og handlingsplan for Holbæk Fælled’, hvor man f.eks. skrev at der kunne laves en kæmpe koncert i forbindelse med åbningen af Føtex. Den koncert blev som bekendt ikke til noget.

Ifølge samme plan, forventer Arena Concert ApS at Fælled-stadionet kan godkendes til 50.000 publikummer og det dermed kan bruges til såkaldte ‘Mega-koncerter’.

Det bliver spændende at følge udviklingen og se om det ender med, at der kan trækkes store internationale topnavne til byen.

Denne artikel er publiceret den 2. marts 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply