24. juli 2024

48-årige Niels Jensen skal være ny varehuschef i Kvickly i Slotscentret. Han har engang været slagtermester i den nu nedlagte Kvickly i Ahlgade - så byen kender han. Foto: LokalAvisen.dk

48-årige Niels Jensen skal være ny varehuschef i Kvickly i Slotscentret. Han har engang været slagtermester i den nu nedlagte Kvickly i Ahlgade – så byen kender han. PR foto.
Den 1. marts får Kvickly i Slotscentret, som tidligere omtalt på Holbaekonline.dk, ny varehuschef.

Det bliver den 48-årige Niels Jensen, der i øjeblikket er varehuschef for Kvickly i Sillebrocenteret i Frederikssund, hvor han har været ansat i 4 år. Endvidere har han været butikschef i Holte.

Niels Jensen er oprindeligt uddannet som butiksslagter. Niels Jensen har iøvrigt en gang i 90’erne været ansat som slagtermester i den nu nedlagte Kvickly i Ahlgade, så han kender godt byen.

Den nye varehuschef har valgt jobbet i Holbæk fordi han finder det spændende og udfordrene, og da Holbaekonline.dk’s medarbejder talte med ham om de nye planer med et Rosencenter i den “forkerte” ende af Ahlgade svarede han:

– Jeg elsker udfordringer og konkurrence er kun sundt. Og her i Frederikssund er der lige så megen konkurrence på dagligvarer, som der er i Holbæk. Jeg glæder mig til det nye job.