24. februar 2024

SmartGuy i Jyderup vil nu sælge tøj på internettet i Frankrig.

Jyderup-virksomheden vil i Frankrig blive kendt under navnet StylePit.fr, og målet er, at blive franskmændenes foretrukne sted at handle mainstream modetøj. Med etableringen i Frankrig følger en massiv markedsføringsindsats, samt en videreførelse af alt det, som har gjort SmartGuy til en onlinebutik i verdensklasse.

– Vi vil ganske enkelt fortsætte med det at gøre det, som vi gennem de seneste mange år er blevet gode til. Vi skal på det franske marked give forbrugerne en uovertruffen god oplevelse ved at handle online og dermed sikre, at de franske kunder kommer igen, siger Adm. Direktør hos SmartGuy Group, Nicolai Kærgaard.

Han påpeger, at der i dag ikke eksisterer konkurrenter, som i deres ambitionsniveau kommer op på siden af det som StylePit.fr nu præsenterer for franskmændene. Det, mener han, vil give StylePit.fr gode muligheder for at komme godt fra start.

Der bliver oprettet en fransktalende kundeservice, en lokal fransk logistiklevering, en lokal fransk returhåndtering og et lokalt fransk telefonnummer. Desuden oversættes 50.000 produktbeskrivelser samt introduktionen af et fransk website på StylePit.fr.

Alle varenumre er identiske med de varer, som kan ses på virksomhedens butikker i andre lande. Varerne ligger også på lager samme sted, og de vil blive distribueret via det samme logistiksystem, som SmartGuy allerede har indkørt og investeret i. Det er dermed et gennemprøvet, bagvedliggende system, der kommer til at servicere det franske marked, og det betyder, at risikoen for begynderfejl bliver reduceret til et minimum.

Introduktion på det franske marked er en del af SmartGuy Groups erklærede strategi. Denne strategi har som overordnet mål at øge omsætning så den på sigt runder en mia. kr. Det kræver en aggressiv markedstilgang, som børsnoteringen for blot et par måneder siden har banet vejen for. Åbningen af Stylepit.fr er således en del af den internationalisering, som vil komme til at udspille sig med stor hast året ud over resten af Europa. Se mere på: www.smartguygroup.dk og www.StylePit.fr

I November 2012 blev SmartGuy børsnoteret.