18. juni 2024

Kort efter klokken et i nat fik politiet en melding om at en mand på Tølløsevej i Tølløse netop havde overrasket en person, der havde forsøgt at kravle ind af hans badeværelsesvindue.

Personen var løbet fra stedet i ukendt retning.

Politiet sendte flere patruljer til adressen og på vej til stedet bemærkede en af patruljerne en lille sølvfarvet personbil, der i høj fart kørte den modsatte vej – væk fra Tølløse ad Elverdamsvej. Men inden patruljen fik vendt bilen, var den sølvfarvede bil væk.

Ikke lang tid efter fik en anden patrulje, der kørte i Kirke Hyllinge, øje på en lille sølvgrå bil med to personer i. Da bilen blev standset bemærkede betjentene, at der på gulvet inde i bilen lå noget værktøj, nogle rammer øl og en del frostvarer.

De to mænd i bilen – en 21-årig mand fra Holbæk og en 24-årig mand fra Regstrup, kunne ikke forklare, hvorfor de kl. halv to om natten kørt rundt i Kirke Hyllinge med en skuffe fra en fryser fyldt med frostvarer og erkendte, at tingene tidligere var blevet stjålet fra et udhus i Ejby. De to blev anholdt og sigtet for tyveri.

I løbet af i dag skal politiet forsøge at fastlægge om de to personer også var indblandet i episoden i Tølløse.

Føreren af bilen – den 24-årige fra Regstrup – var påvirket af spiritus og i forvejen frakendt føreretten og kan derfor se frem til yderligere sigtelser.