Ledige akutjobs: Overlæge og sygeplejersker søges

Et job som overlæge på Holbæk Sygehus er en af de muligheder langtidsledige på vej ud af dagpengene kan søge. Foto: Paul Barker.


Holbaekonline.dk har på den sidste dag i 2012 undersøgt hvilke akutjobs der netop nu er ledige i vores kommune.

Blandt dem er et job som overlæge på Radiologisk Afdeling på Holbæk sygehus, flere jobs som sygeplejerske, bl.a. på Anæstesiologisk Afdeling og Medicinsk Afdeling, apopleksi/neurologisk afsnit. Desuden er der et par jobs som bioanalytikere, et job som Logopæd/Talepædagog til Tale-/hjerneskadeafdelingen hos CSU Holbæk og ledige jobs som sagsbehandlere og tilsynskonsulent på socialcentret i Holbæk.

Der søges også efter en pædagogisk leder til Ågerup Børnehus og der mangler To rådgivere til Familiecentret. På Socialpsykiatrisk Center søger de Social- og Sundhedspersonale og Fysio- og ergoterapiafdelingen på Holbæk Sygehus søger en ergoterapeut.

Ordningen med akutjob blev skabt med udsigten til, at tusindvis af danskere kan miste retten til dagpenge efter nytår, når en ny to års begrænsning af dagpenge træder i kraft.

Alle akutjob slås op på www.jobnet.dk og hvis en arbejdsgiver ansætter en langtidsledig i et akutjob, præmieres virksomheden med 25.000 kroner.

En kommentar

Leave a Reply