Vikingerne kommer til Orø

Hvis alt går efter planen, så ankommer vikingerne til Orø til sommer. Foto: WyrdLight.com


Vikingerne er på vej til Isefjordens perle. Selvom ikke alle brikker er faldet på plads, så er man godt på vej til at få sat en tre dages vikingefestival på benene.

Ifølge en af initiativtagerne, Arne Katholm fra Orø, vil vikingerne lægge til ved Isefjordens perle til sommer i forbindelse med deres “Sjællandstogt” og det skal efterfølges af en tre dage lang vikingefestival.

Projektet er en del af “Da Danmark blev til” , og med i planlægningen er bl.a. Kulturregion Midt- og Vestsjælland,Kulturstyrelsen , Østdansk Turisme, Region Sjælland, Holbæk kommune, Museum, og Holbæk Erhvervsforum.

Der er møde på Orø Kro søndag den 13. januar klokken 14 om projektet og her deltager bl.a. Julie Bouchet fra projektledelsen, Hanne Munk-Nielsen fra Holbæk Museum og den nyudnævnte turistchef Claus Westergård. Interesserede foreninger, institutioner, organisationer, personer og erhvervsdrivende er velkommen til at deltage på mødet.

Denne artikel er publiceret den 30. december 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

Leave a Reply