13. juli 2024

Det var ikke nemt at finde et sted at parkere bilen i holbæk by fredag eftermiddag. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det var ikke nemt at finde et sted at parkere bilen i holbæk by fredag eftermiddag. Foto: Jesper von Staffeldt.
Julen står for døren og det var som om, at hele Holbæk i dag var af huse for at købe julegaver.

Det var ikke nemt at finde en ledig parkeringsplads i Holbæk fredag eftermiddag.

Da Holbaekonline.dk var en tur rundt på byens P-pladser var alt optaget på Gl. Havn, på den gamle Kvickly-parkering mellem Havnevej og Gasværksvej, samtlige p-pladser ved Havnevej, parkeringspladsen i Bysøstræde, p-pladsen ved det gamle rådhus, Ahlgade, P-pladsen ved Borgergården,P-pladsen foran Skt. Nikolai Kirke, P-pladsen på Jernbanevej (overfor stationen). På P-pladsen ved banen på Dampmøllevej var der enkelte ledige pladser. Desuden var der trængsel ved de forskellige supermarkeder og butikkers p-pladser, heriblandt SuperBest, Føtex, Slotscentret, Silvan og Netto. Også Kalundborgvej, Havnevej og sidegaderne til Havnevej var det så godt som umuligt at få en p-plads.

Hvis presset på p-pladserne bliver lige så stort resten af weekenden, bør man bevæbne sig med tålmodighed, hvis man skal købe julegaver eller gøre andre juleindkøb i byen.