25. juni 2024

Det var soundtracket til min ungdom, intet mindre, da Elværket i Holbæk lørdag aften besøg af Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen.

De to skønne sangerinder stod i 80’erne i front for et af Danmarks populærereste bands, “Tøsedrengene”. Og lørdag aften sørgede de for, at alle de gode gamle hits fra dengang blev genoplivet -selvom de aldrig har været glemt.

Aftens publikum var, for størstedelens vedkommende, unge i 80’erne. Flere havde været til koncert med Tøsedrengene dengang, og lørdag aften fik man mulighed for at ‘connecte’ til sin ungdommelige side. Vel vidende at det trods alt er 30 år siden. Men det stoppede os ikke i at skråle med på alle de gamle hits.

Aftens koncert var en tidlig julegave – og hvilken vidunderlig en.

Har du billeder fra koncerten? – så del dem med os og læserne. Send dem via vores formular her.