14. juni 2024

Holbaekonline.dk bad læserne om at fange efteråret. Og det gjorde Lene Andersen fra Orø, og fik derfor overrakt en æske chokolade. Foto : Merete Ruud Hansen

Holbaekonline.dk bad læserne om at fange efteråret. Og det gjorde Lene Andersen fra Orø, og fik derfor overrakt en æske chokolade. Foto : Merete Ruud Hansen

Holbaekonline.dk udskrev for knap to måneder siden en lille fotokonkurrence: ‘Fang efteråret’. Som vi offentliggjorde 1. december, så blev den bedste ‘fanger’ Lene Andersen fra Orø, som havde sendt 16 billeder ind.

Præmien i konkurrencen var en æske chokolade, som Holbaekonline.dks Jesper von Staffeldt har været forbi Lene med.

Lene andersen er også kendt uden for Orø, måske især på borgmesterkontoret i Holbæk, idet hun for mere end et år siden truede med at ville overnatte hos borgmesteren, hvis byrådets flertal skar de sene aftenafgange bort for Orø-færgen. Da hun samtidig truede med at også andre skrappe damer fra Orø ville gøre hende selskab, var det åbenbart en trussel som borgmester og byrådsflertal tog alvorligt, for de sene færgeafgange blev bevaret.

Lene er en aktiv amatørfotograf og et lille udvalg af hendes fotos kan fortsat ses udstillet hos Spisestedet Orø på Esmosevej 11. Udover fotos maler hun også billeder og arbejder med glas. I den forbindelse forbereder vi her på redaktionen, at lave et videoportræt af hende, som vil blive sendt i det nye år.

Kender du andre spændende personer i Holbæk kommune, som vil være interessante at portrættere, så kontakt: info@holbaekonline.dk

1 thought on “Hun fangede efteråret

Comments are closed.