23. juni 2024

Holbæk Sangkor er blandt de optrædende onsdag den 21. november. PR Foto.

Holbæk Sangkor er blandt de optrædende onsdag den 21. november. PR Foto.
Onsdag d. 21. november afholder Holbæk Musikalske Aftener sæsonens andet arrangement i Realskolens Teatersal.

Ved denne lejlighed er der i udpræget grad tale om en synge- og danseaften.

Programmet indledes af Henning Hansens Dansetrio, som vil underholde med musik af bl. a. The Beatles, men også salonnumre og musik af Kim Larsen. Der vil i dette programafsnit også være lejlighed for publikum til at synge med på et par fællessange.

Herefter er det Holbæk Sangkor, som overtager scenen. Det vil underholde med spirituals, svensk visesang samt en musikalsk hyldest til Louis Armstrong. Koret optræder under ledelse af deres relativt nye dirigent, Morten Sønderskov, som allerede på den korte tid, han har haft med Koret, har fået sat sit tydelige musikalske præg på sangen.

Efter pausen er det Finn Reiners populære Reiners Big Band, der spiller op til dans med sangsolister og vokal backing-group. De vil spille en række numre fra orkestrets nye CD, herunder evergreens som ‘Blue Moon’ og ‘The Lady is a Tramp’.

Billetter kan købes hos Storkfelt Bog og Idé på Ahlgade eller ved indgangen.