30. maj 2024

Sognepræst Jakob Ulrik Hansen fra Tuse Næs siger nu farvel til bl.a. Udby Kirke. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Sognepræst Jakob Ulrik Hansen fra Tuse Næs siger nu farvel til bl.a. Udby Kirke. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Efter otte år forlader sognepræst Jakob Ulrik Hansen Tuse Næs og søger tættere på storbyen, hvor han tiltræder en stilling som sognepræst i Stengård Kirke nær Lyngby.

Jakob Ulrik Hansen flyttede til Tuse Næs da han 1. søndag i advent 2004 blev indsat som sognepræst.

– Det var en stor dag for mig og jeg var meget spændt på nye tilværelse som sognepræst et helt fremmed sted for mig og min familie, skriver Jakob Ulrik Hansen på Udby-Hørby Pastorats hjemmeside.

Jakob Ulrik Hansen bytter den hyggelige Udby Kirke (se billede andetsted på siden) byttes ud med den moderne Stengård Kirke. foto: Tim R.

Inden da kendte han intet til halvøen.

– Men da jeg var kommet hertil fandt jeg meget hurtigt ud af, at Tuse Næs var et fantastisk sted at havne. Fra den første færd har jeg og min familie kun mødt venlighed og i mødekommenhed opmærksomhed og varme, fortæller Jakob Ulrik Hansen, der understreger, at det har været en stor glæde, at være en del af livet på Tuse Næs.

– Nu har vi besluttet os at søge nye udfordringer og møde en ny tilværelse i det nordlige København, slutter Jakob Ulrik Hansen sit indlæg på pastoratets hjemmeside.

Jakob Ulrik Hansen indsættes ved højmessen i Stengård Kirke den 2. december klokken 10 af provst Peter Sensbergs. Efter indsættelsen vil der være en kort reception.