12. juli 2024

– Deres egen øl! – og det bliver der nu rådet bod på.

Holbaekonline.dks korrespondent på Orø, har aldrig lagt skjul på, han sætter pris på en god specialøl fra et af de små bryggerier. Og derfor tænkte han:

– Hvorfor skal vi så ikke her på Orø have vores egen Ø-øl?

Jeg har gået og stukket lidt til vores brugsuddeler, og luftet dette forslag. Så sent som i går. Og nu har det givet pote. I dag ringede uddeler Carsten Stidsen til mig og sagde: “Jesper kom lige ned i Brugsen…..”

Resten røber vi endnu ikke, men Isefjordens perle får fra næste år sin egen ø-øl, ligesom den igen får sin egen Orø-vin.

Her på Holbaekonline.dk lægger vi vægt på en god research, og Deres udsendte medarbejder er i gang med, mens disse linjer skrives, at prøvesmage Ø-øllet: Det er en mørk øl, af guldølstypen, derfor mørk nærmest mørkerød i farven, og der anes en lille smag af valnød.

Fortsættes….

2 thoughts on “Hvad har Fur, Ærø og Bornholm, som Orø ikke har ?

 1. Hej på Orø

  Jeg tillader mig at skrive denne mail, idet det dels glæder mig at se, hvad der sker i det lille lokalsamfund Orø, og dels vil jeg gerne i kontakt med Marie Hansen på Orø, som har en hund Kofi, der betyder meget for hende. Hun søger opholdssteder, hvor man må have hund med. Jeg har læst artiklen i Pensionisten. Det må man hos os på Den Gamle Gaard i Stubberup på Lolland.
  Jeg kan ikke finde hendes telefonnummer, derfor denne utraditionelle kontaktform. Håber den bliver bragt videre. På forhånd tak.

  Venlig hilsen
  Karen Larsen
  Den Gamle Gaard i Stubberup.

Comments are closed.