Dansk Flygtningehjælp mangler indsamlere i Jernløse

Dansk Flygtningehjælps frivillige koordinatorer Arne Herman og Kirstine Hansen, i Jernløse arbejder på højtryk for at skaffe indsamlere til landsindsamlingen søndag 11. november. De har brug for din hjælp for at få dækket alle ruterne.

Det tager kun tre timer at gøre en forskel for flygtninge i verdens brændpunkter, og hver indsamler tæller, når Dansk Flygtningehjælp den 11. november samler ind til flygtninge i verdens brændpunkter.

– Vi ved hvor mange udsatte flygtninge der har brug for vores hjælp. Al arbejde betyder noget og vi håber der er mange mennesker der vil træde frem og bidrage med hvad end de har så det gode budskab kan komme ud og der kan komme assistance til verdens brændpunkter, siger koordinatorer Kirstine og Arne.

Dansk Flygtningehjælp samler ind over hele landet, og hver indsamler får i gennemsnit 1000 kr. i indsamlingsbøssen.

– Det betyder virkelig noget. Hvis hver indsamler bruger en hyggelig søndag få timer på at samle ind kan det gøre alverdens forskel til mange udsatte mennesker.

Der er 43 millioner flygtninge og fordrevne i verden, 90% af dem befinder sig i deres eget nærområde – verdens fattigste og mest krigshærgede regioner. Dansk Flygtningehjælp yder hvert år akut nødhjælp og langsigtede løsninger til 1 million flygtninge og fordrevne i 33 lande på tre kontinenter.

Man kan melde sig som indsamler for Dansk Flygtningehjælp på tlf. 3373 5111 eller www.flygtning.dk eller ved at kontakte lokalkoordinatorer Arne Herman tlf. 2068 0385 og Kirstine Hansen tlf. 2241 8293

Denne artikel er publiceret den 9. november 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply