28. september 2023

I går klokken 12.30 fik politiet en henvendelse fra en slagterforretningen SlagterGybel i Vestergade i Tølløse, der netop var blevet forsøgt røvet.

En maskeret røver kom ind i forretningen og truede den 32-årige kvindelige ekspedient med en hobbykniv til at udlevere penge fra kassen. Ekspedienten tilkaldte slagtermesteren, som afbrød sit arbejde, og fremvisende sin slagterkniv over for røveren udtalte han: ”Skrub af! Jeg har en kniv, der er større end din!”. Det fik røveren til at flygte fra forretningen uden udbytte.

Røveren forsvandt til fods ad Sejergårdsvej mod nord og derefter i ukendt retning. Han blev trods intens eftersøgning med flere politipatruljer ikke fundet.

Røveren beskrives som: mand, formentlig dansker, 18-20 år, 165-170 cm høj, iført sort hættetrøje med mønster på skuldrene og med hætten trukket op om hovedet, grå joggingbukser, sort/hvid maske som maskering og muligt et tørklæde med noget grønt omkring ansigtet, sorte handsker, medbringende en sort taske.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket røveren i Vestergade, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114.