22. maj 2024

På Orø er der i den kommende tid lidt for enhver smag : Både korthåret og langhårtet musik

På Orø er der i den kommende tid lidt for enhver smag : Både korthåret og langhårtet musik

Inden for de næste 3 uger kan man opleve både korthåret – meget korthåret – og langhåret musik på Orø.

Lørdag d. 10.11 spiller den lokale musiker John Westergaard fra 18-20 på spisestedet Orø på Esmosevej 11 på Orø. Samme sted kan man i anledning af Mortens aften få andesteg, med hvide og brune kartofler svesker og rigtig andesovs.

Rykker man tre uger frem i kalenderen så lander man på 1.december på Orø kro, hvor det er den skaldede Kok eller rettere sagt restene af ham – han har tabt mange kilo siden han optrådte i fjernsynet – spiller sammen med Wittrock Band.

Billedtekst : På Orø er der i den kommende tid lidt for enhver smag : Både korthåret og langhårtet musik

1 thought on “Korthåret og langhåret musik på Orø

  1. Spistedet Orø , meddeler der er alt udsolgt til arrangementet Motens aften. Clay Green gør opmærksom på , at hvis vil man vil deltage i det store jule-Tam , tam lørdag d. 8.dec, er det en god i de allerede nu at melde sig til.

Comments are closed.