24. februar 2024

Sys Bjerre spiller i aften i Vandrerhjemmets Musikcafé. PR foto.

Sys Bjerre spiller en intim sid-ned-koncert på Elværket lørdag den 10. november. PR foto.

Lørdag den 10. november er der mulighed for at opleve en af eftårets få koncerter med Sys Bjerre.

Sys Bjerre – en af vor tids mest begavede sangerinder. “Gør det selv keglen” troede hun skulle dø, da hun for fem år siden spillede sin første solokoncert. Det skete heldigvis ikke, og nu kan Musikklubben Elværket så byde hende velkommen.

Med tre albums i bagagen og har Sys Bjerre for alvor bevist sit værd som langtidsholdbar stjerne på den danske himmel. Det er sket med hits som “Malene”, “Kegle”, “Kære Farmor, du som er i Herlev”, “Alle mine venner” og i TV2’s populære program Toppen af Poppen hvor hun vi kunne følge hendes unikke talent for frie, kreative og fuldstændig uforudsigelige fortolkninger af flere af Danmarks allerstørste sangere og sangskrivere – og det har givet Sys en endnu større fanskare.

På Sys Bjerres seneste album er det særligt sangene “Hey Vanessa” og “Sku’ ha’ gået hjem”, der er gået lige i danskernes hjerter.

Koncerten på Elværket lørdag d. 10. november er en af de få koncerter Sys giver her i efteråret, og forventningerne til blandingen af Sys’ intimitet, de gode rammer og ikke mindst et altid oplagt Elværkspublikum er skyhøje. Musikklubben regner da også med, at den intime sid-ned koncert går tæt på udsolgt.

Info:
Koncert: Sys Bjerre
Dato: Lørdag d. 10. november 2012, kl. 20.00 (dørene åbnes kl. 19.00)
Sted: Musikklubben Elværket, Gasværksvej 29, Holbæk
Billetter: Online hos Musikklubben Elværket