28. maj 2024

I går styrtede sangeren Ivan Pedersen ned fra scenen i Odense – men Sing Sing Sing koncerten i aften gennemføres uden ham.

I aften skulle Ivan Pedersen have været på scenen i Musikhuset Elværket i Holbæk sammen med resten af gruppen Sing Sing Sing. Men under lydpøverne i Odense fredag, styrtede han ned fra scenen og brækkede fem ribben.

Ivan Pedersens kone Jytte Poulsen har på sin Facebook-profil bl.a. skrevet: “Min stakkels Pedersen ligger på Odense Universitets Hospital, blå og gul og øm med 5 brækkede ribben, fordi scenegulvet pludseligt ikke var under hans fødder mere.” og hun fortsætter: “Lægerne forventer indlæggelse i 5 dage efterfulgt af 5 uger i en stol…. Øv øv øv Så synd for ham…”

Koncerten gennemføres
Koncerten i aften gennemføres uden Ivan Pedersen, men med de fire andre medlemmer af gruppen; Nina Forsberg, Sascha Dupont, Søren Jacobsen, Alex Nyborg Madsen.

Koncerten starter klokken 20.00.