30. maj 2024

Det er ikke altid at Holbæk er først med noget, men i aften er det anderledes. Her er der nemlig urpremiere på forestillingen Krummerne.

Fra i aften kan man for første gang opleve den kendte fortælling ”Krummerne” som teater.

Her møder publikum familien Krumborg. Far, lærer og skolens klovn, mor, pædagog og hele tiden under videreuddannelse, deres oprørske teenagedatter Stine og Grunk, deres baby. Og så er der selvfølgelig elleveårige Mads, kaldet Krumme, der er ulykkeligt forelsket i Yrsa.

Det er sprudlende musikteater for hele familien.

Mød bl.a. Ken Vedsegaard, Maike Bahnsen, Thorbjørn Hummel og Ann Karin Broberg i de sjove roller, som danske børnefamilier kender så godt fra bøger og film. Forestillingen er produceret, i samarbejde med Teater Vestvolden og Holbæk Teater.