26. februar 2024

Mohammed Asrihi er tilbage i Holbæk. Billedet her er fra hans tid på Nordvest FC - som i mellemtiden har skiftet navn til Holbæk B&I. Arkiv foto: Rolf Larsen

I aften er der Ladies Night på Holbæk Stadion, når Nordvest FC tager imod Avarta. Foto: Rolf Larsen
I aften tager Nordvest FC imod Avarta i 2. division på Holbæk Stadion.

For at gøre lidt ekstra ud af det, så har klubben erklæret det for ‘Ladies Night’ og det betyder at damerne kan hente en gratis fribillet til kampen hos Christina’s Guld & Sølv på Ahlgade eller hos Christensen i Blegstræde. Der vil være flotte gaver, som der trækkes lod om under kampen.

Ved et lignende arrangement i Lyngby hvor der var gratis entré til kvinderne, viste det sig, at man ikke må diskriminere mellem de to køn. Derfor kan mænd selvfølgelig også komme gratis ind til kampen – hvis de vel og mærke har hentet en billet.

Kampen fløjtes igang kl. 19.00.