Holbæk Open i krolf

Krolf er på få år blevet en populær sport blandt især seniorerne, og den 25. september udfordrer spillerne hinanden til Holbæk Open i krolf.

Krolf er en blanding af kroket og golf, hvor man kombinerer hullerne fra golf med køller og kugler fra kroket. Sporten kræver præcision, men alle kan være med.

I det seneste år har Holbæk Kommune anlagt fire nye krolf-baner sammen med Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI), der er et specialforbund under Danmarks Idræts-Forbund. Banerne bliver flittigt benyttet, og det har inspireret til mesterskabet Holbæk Open:

– Medlemstilslutningen går kun opad, og derfor er nu basis for at holde et mesterskab. Det er gratis at være med og kræver ingen tilmelding, så jeg håber, der er mange, som er klar på en god dyst, siger Poul Sølvstein fra DAI.

Mesterskabet løber af stablen den 25. september kl. 10.00-12.00 ved Knabstrup Hallen. Der er præmier til vinderne og ved hole-in-one.

Krolf for alle
Holbæk Kommunes frivillighedskoordinator på ældreområdet glæder sig over, at frivillige kræfter i fællesskab har fået et Holbæk-mesterskab op at stå, og at seniorerne har fået endnu en mulighed for socialt samvær og fysisk aktivitet:

– Krolf vinder frem i hele kommunen, og jeg tror, det er fordi, det er sjovt, og fordi stort set alle kan deltage. Man behøver nemlig ikke være hurtig på fødderne eller stærk som en okse, forklarer Christina Hvalsø Hansen.

Denne artikel er publiceret den 21. september 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply