20. maj 2024

Tre socialdemokrater på vej til dialogmøde på Orø. Fra venstre mod højre (ikke politisk observans) Carsten Fink, Kangatharan Kandasamy og Jørgen Topsøe Jensen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Tre socialdemokrater på vej til dialogmøde på Orø. Fra venstre mod højre (ikke politisk observans) Carsten Fink, Kangatharan Kandasamy og Jørgen Topsøe Jensen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Holbaekonline.dk´s medarbejder på Isefjordens perle, tog her i eftermiddag færgen til Holbæk, for at interviewe de byrådspolitikere på vej til dialogmøde på Orø Kro torsdag aften.

Deres udsendte medarbejder nåede på den halve time færgeoverfarten varede at interviewe 4 politikere: Jørn Christensen fra SF , hvor spørgsmålet bl.a. gik på balladen og fløjkampene i moderpartiet, om SF Holbæk evt. vil skifte side efter byrådsvalget i 2013. Søren Harbo Rasmussen (V) skulle svare på hvad Venstre ville gøre for at rette op på den negative stemning, der var ved partiets møde på Orø kro i august måned, men der blev selvfølgelig også spurgt ind til forsamlingshus og færgedrift. John Hørpøth (DF) formand for miljø og Teknik måtte ikke overraskende tage stilling til færgedriften i 2013 og Carsten Fink(A) fik samme spørgsmål, samt om han regnede med et samarbejde med SF efter næste byrådsvalg. Svarene får du ved at se nedenstående video.