Web-TV: For-dialogmøde på Orøfærgen

Tre socialdemokrater på vej til dialogmøde på Orø. Fra venstre mod højre (ikke politisk observans) Carsten Fink, Kangatharan Kandasamy og Jørgen Topsøe Jensen. Foto: Jesper von Staffeldt.


Holbaekonline.dk´s medarbejder på Isefjordens perle, tog her i eftermiddag færgen til Holbæk, for at interviewe de byrådspolitikere på vej til dialogmøde på Orø Kro torsdag aften.

Deres udsendte medarbejder nåede på den halve time færgeoverfarten varede at interviewe 4 politikere: Jørn Christensen fra SF , hvor spørgsmålet bl.a. gik på balladen og fløjkampene i moderpartiet, om SF Holbæk evt. vil skifte side efter byrådsvalget i 2013. Søren Harbo Rasmussen (V) skulle svare på hvad Venstre ville gøre for at rette op på den negative stemning, der var ved partiets møde på Orø kro i august måned, men der blev selvfølgelig også spurgt ind til forsamlingshus og færgedrift. John Hørpøth (DF) formand for miljø og Teknik måtte ikke overraskende tage stilling til færgedriften i 2013 og Carsten Fink(A) fik samme spørgsmål, samt om han regnede med et samarbejde med SF efter næste byrådsvalg. Svarene får du ved at se nedenstående video.

Denne artikel er publiceret den 20. september 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply