22. juli 2024

Tre personer blev i nat anholdt og sigtet for tyveri af bl.a. vejskilte.

I nat klokken 03.10 standsede politiet en personbil på Skagerakvej i Holbæk i en rutinemæssig kontrol. Ved kontrollen så politiet flere vejskilte ligge på bagsædet sammen med et par gule blinklys.

De tre personer i bilen oplyste, at de havde stjålet skiltene på Skovvejen ved en rundkørsel ved Nr. Jernløse. De blev derfor alle tre – en 23-årig kvinde fra Svebølle, en 23-årig mand fra Hørve og en 20-årig mand fra Ringsted – anholdt. Den 20-årige ville ikke umiddelbart oplyse sit navn og sin adresse, og under anholdelsen tiltalte han politipersonalet med diverse nedsættende ord om deres seksuelle orientering.

De to 23-årige blev løsladt efter sigtelse og afhøring til sagen på stedet, medens den 20-årige blev indbragt til en politistation til afhøring om tyveriet, overtrædelse af retsplejeloven og fornærmelig tiltale til politipersonalet.

Alle tre vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Vejskilte og blinklys blev beslaglagt så rette ejer kan få sit materiale tilbage.