15. april 2024

En 23-årig mand var mandag tilsyneladende ligeglad med, at retten havde forbudt ham at køre bil.

Mandag formiddag standsede politiet en bil på Dampmøllevej og det viste sig at bilens fører, en 23-årig mand fra Holbæk. Det viste sig, at den 23-årige havde fået kørselsforbud efter at have fået for mange klip i kørekortet som følge af tidligere overtrædelser af færdselsloven. Den 23-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Han fik besked på, at lade bilen stå og færdes videre på anden måde.

Men den 23-årige blæste på politiets besked, for mindre end ti minutter senere bemærkede politiet igen samme personbil blive ført ad Dampmøllevej, og det var igen den 23-årige, der sad bag rattet. Dette resulterede i endnu en sigtelse for overtrædelse af et kørselsforbud.

Han vil senere modtage et bødeforelæg for disse overtrædelser.