12. juli 2024

I aften er det første gang, at man kan følge Holbæk Byråd arbejde, hjemme fra sin sofa.

Så måske har byrådsmedlemmerne stået lidt længere foran spejlet, inden de i aften møder frem i byrådssalen. For udover de obligatoriske embedsmænde og de få tilhørere, som almindeligvis finder vej til byrådssalens tilhørerpladser, så vil der også være to kameraer til stede i byrådssalen – klar til at optage medlemmerne, når de tager ordet.

Borgmester Søren Kjærsgaard er ikke nervøes inden aftens tv-premiere:

– Vi bliver målt og vejet på vores holdninger og argumenter uanset, hvor vi udtaler os. For byrådsmedlemmerne ændrer det ikke noget i forhold til den politiske debat, men det giver en bedre service for borgerne, at de nu kan følge den fra sofaen, siger borgmesteren.

Byrådsmødet kan ses live på www.holbaek.dk og bagefter vil optagelserne blive lagt ud i en redigeret version, hvor man som seer kan springe mellem dagsordenspunkterne.