20. juli 2024

Sådan som mange husker komikeren Jan Monrad - med et bredt smil og en sjov vittighed på læben. Jan Monrad døde fredag af en blodprop. PR Foto.

Komikeren Jan Monrad kan stadig smile bredt efter han i dag nær var blevet ramt af et nedstyrtende vindue. PR Foto.
Komikeren Jan Monrad var heldigt i dag, da han lige akkurat undveg et nedstyrtende vindue.

Ifølge Ekstrabladet.dk var Jan Monrad påvej hjem til sin lejlighed på havnen i Holbæk, da han ved butikken Hi-FI Klubben på hjørnet af Labæk og Østrestræde stoppede op for at kigge på vinduer. Efter at have kigget lidt, gik han et par meter, og pludselig hørte han et brag.

– En meter fra mine fødder falder der et vindue ned og splintres i massevis af stykker, fortæller Jan Monrad til Ekstrabladet.dk.

Ingen kom noget til da vinduet ramte jorden.

Kilde: Ekstrabladet.dk


Vis stort kort

1 thought on “Jan Monrad nær ramt af nedstyrtende vindue

  1. Hr. Monrad har haft et læserbrev i venstrebladet, hvor han i højlydte vendinger gør sig til talsmand for at nedlægge arbejdspladser på havnen og for at fuldføre det oprindelige project med at grave kanaler rundt om den blok han bor i, da det er besluttet at opgive projectet af indlysende økonomiske grunde, i en tid hvor man er nødt til at nedlægger daginstitutioner og andre voldsomme besparelser i kommunen, virker hans krav temmeligt fejlplaceret, eller er det en joke??.
    eller ramte glasset alligevel.

Comments are closed.