19. juli 2024

Fredag aften kan du høre Peter Kopi i Musikklubben Elværkets telt i Ahlgade i forbindelse med aftensalget. PR Foto.

Fredag aften kan du høre Peter Kopi i Musikklubben Elværkets telt i Ahlgade i forbindelse med aftensalget. PR Foto.

Musikklubben Elværket er med, når Holbæk samles til Natsalg og Natteløb. Med det helt friske efterårsprogram, konkurrencer og ikke mindst fuld gas fra “Peter KOPI” i teltet.

Hele aftenen er der CD præmier og billetter til efterårets koncerter med bl.a. The Asteroids Galaxy Tour, Joey Moe, Turboweekend, Niklas og Shotgun Revolution på højkant Fra klokken 18 – 19 kan man opleve Peter KOPI gi’ en “først tror du det er Gasolin’ – så tror du det er løgn!” oplevelse i teltet.

Bag pseudonymet Peter KOPI gemmer sig forsangeren fra Peter & De Andre Kopier, Peter Molzen, der som solist kun iført guitar og gavflab erklærer sin næsten livslange kærlighed til Gasolin’s og Kim Larsens musik.