Musikklubben gi’r den “gas” til Natsalget

Fredag aften kan du høre Peter Kopi i Musikklubben Elværkets telt i Ahlgade i forbindelse med aftensalget. PR Foto.


Musikklubben Elværket er med, når Holbæk samles til Natsalg og Natteløb. Med det helt friske efterårsprogram, konkurrencer og ikke mindst fuld gas fra “Peter KOPI” i teltet.

Hele aftenen er der CD præmier og billetter til efterårets koncerter med bl.a. The Asteroids Galaxy Tour, Joey Moe, Turboweekend, Niklas og Shotgun Revolution på højkant Fra klokken 18 – 19 kan man opleve Peter KOPI gi’ en “først tror du det er Gasolin’ – så tror du det er løgn!” oplevelse i teltet.

Bag pseudonymet Peter KOPI gemmer sig forsangeren fra Peter & De Andre Kopier, Peter Molzen, der som solist kun iført guitar og gavflab erklærer sin næsten livslange kærlighed til Gasolin’s og Kim Larsens musik.

Denne artikel er publiceret den 29. august 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply