15. april 2024

En 19-årig mand fra Mørkøv var passager i en bil, der forsøgte at stikke af fra politiet fredag eftermiddag.

En politipatrulje så ved 16-tiden en bil med stjålne nummerplader. Da politiet ville standse bilen, satte bilens fører hastigheden op og forsøgte at køre fra politiet i Bregninge, Kaldred retur til Bregninge, ad Kalundborgvej mod vest og mod syd ad Frederiksberg i Svebølle, hvor føreren standsede.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi havde der ikke været nogen fare-situationer under biljagten.

Politiet anholdt føreren – en 20-årig mand fra Svebølle – og de to passagerer i bilen – en 19-årig mand fra Mørkøv og en 17-årig ung mand fra Snertinge.

Føreren blev sigtet for bl.a. kørsel uden førerret, tyveri af nummerpladerne og en stribe overtrædelser af færdselsloven. Da det nu var tredje gang, at føreren blev sigtet for kørsel uden førerret, beslaglagde politiet bilen. En dommer skal nu tage stilling til om bilen kan beslaglægges og det vil i forbindelse med et retsmøde, som den 20-årige fører vil blive indkaldt til på et senere tidspunkt.

Alle tre anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen.