20. maj 2024

DR2s udenselde om Orø er en stor mulighed for, at vise hvad Isefjordens perle byder på. PR Foto.

DR2s udenselde om Orø er en stor mulighed for, at vise hvad Isefjordens perle byder på. PR Foto.

I aften sender DR 2 programmet Anne og Anders på Ø-eventyr, der tager TV-kokken Anne Hjernøe og dokumentaristen Anders Agger til Isefjordens Perle.

Lokalt – både i Holbæk og på Orø – ser man det som en stor chance for at vise øen frem:

– Det her er jo en enestående chance for, at promovere et af de centrale turismemæssige aktiver, som vi har i Holbæk Kommune; nemlig Orø. At blive eksponeret på landsdækkende tv i to timer en lørdag aften har således en skønnet PR-værdi svarende til to millioner kroner. Så dette er bestemt en milepæl i forhold til den indsats, der løbende pågår for at fremme turismen i Holbæk, fastslår erhvervsdirektør Kenny Jensby fra Holbæk Erhvervsforum.

Også på Orø er der glæde og stolthed ved udsigten til DR2 programmet:

– Forhåbentligt får vi vist et billede af øen, som et sted der i høj grad er værd at besøge – både for turister, men også for vores medborgere i Holbæk Kommune. Og så håber vi da også, at potentielle tilflyttere vil få øjnene op for Orøs kvaliteter, så programmet kan medvirke til, at folk flytter til og ikke fra øen, understreger Ole Brinkmann, medejer af Hotel Orø Kro og en helt centralt skikkelse i forhold til at få DR2 til Orø.

Programmet sendes i aften kl. 20.00 og genudsendes i morgen kl. 18.00.