23. juni 2024

Torsdag morgen klokken 06.15 fik politiet en melding om, at en bil havde påkørt en hæk, et elskab og til sidst en husmur på Kalundborgvej i Holbæk.

To personer – en mand og en kvinde – var løbet fra bilen i retning mod Lunden efter uheldet, men blev forfulgt af husejeren, der samtidig alarmerede politiet via 112.

Politiet kørte hurtigt mod området og traf på Rolighedsvej en 29-årig mand og en 23-årig kvinde begge fra Holbæk.

Den 29-årige mand blev skønnet spirituspåvirket og af vidnet udpeget som fører af den forulykkede bil, så blev han anholdt for spirituskørsel og måtte aflevere en blodprøve, som nu skal undersøges nærmere for alkohol.

Da politiet undersøgte den forulykkede bil fandt politiet salgsposer med narkotika. Og da man efterfølgende ransagede mandens bopæl med assistance fra en narkohundefører fandt politiet yderligere narkotika samt et salgsregnskab.

Efter udtagelse af blodprøven blev den 29-årige afhørt til færdselsuheldet og besiddelsen af i alt 73 gram hash og 25 gram amfetamin, som blev beslaglagt af politiet.

Begge personer slap uskadte fra uheldet, men den 29-årige kan forvente en indkaldelse til et retsmøde senere, når sagerne skal afgøres.